Visma Software AS Visma Software AS

Vil du bli en del av fremtiden hos Visma Software? Søk Tech Trainee-programmet 2025!

Tech Trainee 2025

Visma Software, en ledende aktør i Visma-konsernet, søker ambisiøse nyutdannede til vårt Tech Trainee-program 2025. Dette programmet er din sjanse til å utvikle deg som softwareutvikler i et miljø der teknologi og innovasjon står i sentrum.

 

Utvikle deg som Software Developer: Hos Visma Software leverer vi løsninger som hjelper over 14 000 virksomheter med økonomi, logistikk, lønn, rapportering og prosjektstyring. Våre produkter muliggjør suksess for våre kunder ved å frigjøre tid til det som virkelig betyr noe, både i arbeid og liv. Vi satser helhjertet på skybaserte løsninger og tilbyr komplette systemer samt applikasjoner integrert med tradisjonelle ERP- og lønnssystemer. Dette gir deg muligheten til å jobbe med avanserte teknologier i en dynamisk og fremtidsrettet kontekst.

 

Om Tech Trainee-programmet: Som deltaker i vårt Tech Trainee-program vil du få en unik mulighet til å:

  • Jobbe med tverrfaglige produktteam: Du vil jobbe med tre ulike produktteam i Visma Software, hvor du får mulighet til å bidra til virkelige prosjekter og lære av erfarne utviklere.

  • Lære om moderne teknologier og metoder: Gjennom workshops, kurs, og hands-on erfaring, vil du få innsikt i de nyeste teknologiene og beste praksis innen DevOps og softwareutvikling.

  • Utvikle dine ferdigheter i autonome team: Etter ett år vil du bli en fast del av et produktteam, med ansvar for viktige teknologiske oppgaver.

 

Hvem ser vi etter? Vi søker deg som fullfører eller nylig har fullført IT-studier innen datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller lignende. Du bør være:

  • Motivert til å jobbe som utvikler, med gode kommunikasjonsferdigheter.

  • Rask til å lære og tilpasse deg nye situasjoner.

  • Samarbeidsvillig og effektiv i team.

 

Livet som Tech Trainee hos Visma Software: Hos Visma Software tilbyr vi mer enn konkurransedyktige betingelser:

  • Investering i din kompetanse: Din utvikling er viktig for oss. Gjennom introduksjonsuker, kurs, faglige nettverk, workshops og mentorer vil du få støtten og mulighetene du trenger for personlig og faglig vekst.

  • Utforskning og påvirkning: Som en del av et stort selskap med en startup-mentalitet får du sjansen til å prøve ulike arbeidsoppgaver og teknologier, og dine ideer vil ha en direkte påvirkning på våre produkter.

  • Tidlig ansvar og påvirkning: Fra dag én får du reelle oppgaver som bidrar til vår suksess, og dette gir deg en verdifull følelse av ansvar og deltakelse.

  • Sosiale og profesjonelle nettverksmuligheter: Vår inkluderende arbeidskultur gir deg mange muligheter til å delta i sosiale aktiviteter og bygge profesjonelle nettverk. Vi tilbyr flere sosiale aktiviteter, som  blant annet cage ball og Friday Bar., m.m. 

  • Konkurransedyktige betingelser: Gode pensjons- og personalforsikringer, inkludert helse- og reiseforsikring. Moderne lokaler på Skøyen, en kantine med deilig mat, vår egen kaffebar med barista, og Vaffeltorsdag er alle en del av pakken.

  • Fleksibilitet og balanse: Vi tilbyr fleksible arbeidsordninger som gir deg friheten til å tilpasse arbeidshverdagen etter dine behov.

 

Rekrutteringsprosessen: I søknadsprosessen ber vi deg laste opp CV, vitnemål og karakterutskrifter fra både videregående og høyskole/universitet. Dersom du ikke har de nyeste karakterene tilgjengelig, kan du legge ved en skjermdump. Vi ønsker også at du laster opp et dokument hvor du svarer på følgende spørsmål: 

  1. Hva motiverer deg til å søke på Tech Trainee-programmet hos Visma Software?

  2. Gi et eksempel på en teknisk utfordring du har løst, og beskriv kort hvordan du løste den.

  3. Hvordan bidrar du til et godt teamarbeid?

 

Etter søknadsfristen gjennomgår vi søknadene fortløpende og gir tilbakemelding så raskt som mulig. Relevante kandidater vil bli invitert til å gjennomføre evne- og ferdighetstester, etterfulgt av et intervju. Neste steg er et tredelt finale intervju, inkludert et case. Om vi er en match, ser vi frem til å ha deg med på laget!

 

Søknadsfrist: 16.09.2024
Oppstart: 15.08.2025

 

Utforsk din vei til suksess med Visma Software! Søk i dag og bli en nøkkelspiller i vårt innovative miljø!

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Full-time

Arbeidsområde:

Software Development

Underkategori:

Development

Rolle:

Software Engineer

Hjemmekontorstatus:

Hybrid

Kompetanse:

C#

Søknadsfrist:

16.09.2024

Tiltredelse:

August 2025

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Martin Ringdal

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo

Kart: